Wat betekent?

Lukt dit niet om de werknemer in uw eigen bedrijf te laten terugkeren? Vervolgens zal u dan ook tezamen op speurtocht naar iemand anders bedrijf vanwege passend werk, ook wel dit tweede spoor genoemd. Met een inzet betreffende ons re-integratie spoor twee traject wordt uw werknemer begeleid tot passend werk bij ons nieuwe baas.

Door remedie van ons concreet plan over aanpak wordt daarna toegewerkt naar dit beantwoorden over een vraag: Daar waar mag je naartoe? Mogelijke onderdelen:

Wij begeleiden de zieke werknemer op professionele en deskundige manier. Dit re-integratietraject is iedere keer specifiek gericht op een individuele werknemer en bijzonder resultaatgericht. Nextjob Re-integratie en Outplacement geeft trainingen en doet persoonlijk onderzoek waarmee de werknemer naar ons nieuwe plaats op de arbeidsmarkt wordt geholpen. Een duur aangaande dit 2e spoortraject hangt af betreffende een specifieke situatie.

Werkkompas. We babbelen ook niet slechts over passend werk, we gaan daar tezamen werkend naar op speurtocht. Dit Werkkompas kan zijn voor jobhunting onmisbaar.

Voor de werknemer geldt op welke manier meer niet gewerkt, des te moeilijker dit kan zijn om alweer aan het werk te aankomen. Een kosten vanwege een baas geraken beter naargelang een werknemer al meer niet werkt.

Het (wederom) beschikken aan zelfvertrouwen vormt dit fundament over een nieuwe stap. Begeleiding hierbij kan zijn cruciaal en vormt ons essentiële factor bij een succesvolle terugkeer tot de arbeidsmarkt.

Of u meteen baas ofwel werknemer raakt. Zo zijn wij de klaar jaren uitgegroeid tot ons gerespecteerd en succesvol re-integratiebureau in Rotterdam met heel wat tevreden, trouwe klandizie.

In deze 2e fase gaat een Arbeidsmakelaar betreffende de medewerker aan een slag. Al die acties zijn erop gericht om een medewerker tot ander passend werk te bemiddelen.

Voorafgaand aan een begint aangaande dit pad bieden wij een mogelijkheid betreffende ons vrijblijvend oriënterend gesprek aan. Dit geldt wegens zowel de chef als voor een werknemer. Mocht u besluiten om betreffende Enroute nader te kunnen vervolgens vangt dit traject met betreffende een breedvoerig intakegesprek.

Een belangrijk gesprek daar waar heel wat met afhangt. Ons gedegen voorbereiding vergroot jouw kans. Je is intensief getraind in de verschillende sollicitatiegesprekken.

We gaan wegens een andere baan. Maar indien dit ook niet mocht lukken, vervolgens kan zijn de medewerker wel echt voorbereid op een nieuwe toekomst. De gebruikelijke onkosten een re-integratie 2e spoor pad liggen tussen een 2000 en click here 5000 euro.

De duur van een re-integratie 2e spoor pad kan zijn afhankelijk met een startdatum en als je een geschikte functie hebt tot uw beschikking. Aan dit doorgaans wordt re-integratie 2e spoor aan het einde van dit 1e ziektejaar, na een eerstejaars evaluatie ingezet.

Indien daar in dit dossier is aangetoond dat de chef voldoende bezit volbracht om de zieke werknemer te re-integreren en er bestaan nauwelijks opties bij de huidige chef, vervolgens gaat het UWV WERKbedrijf na 2 jaar toestemming melden dit dienstverband te eindigen, de loonbetaling te stoppen. Een werknemer bezit recht op een WIA-uitkering (Wet werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen).

Dit reintegratiebedrijf geeft u dan ook een helder beeld over de mogelijkheden, voor u dan ook passende beroepen, beroepssectoren en organisaties.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *